Menü
Ideiglenesen zárva

Kalandpark

A „100% biztonság + kihívás = maradandó élmény” képlet érvényessége akár hat éves kortól megtapasztalható, de a mászótornyon már a két-három éves pókemberkék is bepróbálkozhatnak – segíteni fogunk! A park „TÜV" minősítési vizsgával rendelkezik, a mászótorony, a drótkötél-csúszda és a kalandösvény bevizsgált hegymászó hevederrel és karabineres kötéssel biztosított. Ha képzett animátoraink utasításait betartod és az eszközöket szabályosan használod, a baleset esélye kizárt!

Kalandparkunk „főútvonalát” a kalandösvények képezik. Mit tartogatnak ezek a lombkoronák közt vezető, fából és kötelekekből készült, tökéletes biztonságot nyújtó útvonalak? Mászást, csúszást, ugrást, lendületet,  továbbá vidámságot és fáradtságot – némi vízhólyaggal tuningolva... És persze az „igen, megcsináltam!” pótolhatatlan érzését. A több nehézségi fokozatú kalandösvény közt egészen biztosan megtalálod a fizikai és lelki felkészültségednek valót!

Gyermek kezdő kalandösvény – Kis Vuk út

Az akadálypálya kilenc elemből áll, melyek hasonlók a felnőtt pályákon találhatókhoz, csak gyermekekre méreteztük őket. Tapasztalataink alapján öt-hat éves kortól, kb. 120 cm-es testmagasságtól már bőven tudod élvezni! A biztonságot a megfelelő felszerelés és kollégáink felügyelete szavatolja.

Gyermek haladó kalandösvény – Karak út

Ez az akadálypálya tartalmazza a teljes „Kis Vuk” utat, de kiegészítettük hét kicsit nehezebb elemmel – miközben a biztonságosságból nem engedtünk: teljes hosszán biztosító drótkötél szavatolja a gyerekek biztonságát, akiket minden esetben parkunk munkatársa felügyel.

Felnőtt kezdő pálya – Zsigmondy út

A kilenc különböző akadályból álló pályát egyénileg kell teljesítened – kizárólag biztonsági heveder és karabineres biztosító eszköz használatával. Munkatársunk indít és irányít téged a pályán.

Felnőtt haladó pálya – Koppány útja

Ez már keményebb dió – de jó! Ha a kezdő pályát már kipipáltad, nekivághatsz ennek a tizenhét különböző akadályból álló pályának, amely nemcsak hosszabb, hanem az elemek távolsága is nagyobb. Sportos életvitelűeknek kiadós mozgás, az átlagos életmódot folytatóknak komoly kimerültség. Tizennégy éves kor alatt – függetlenül a magasságtól –, szerencsésebb, ha felnőtt kísérettel engedjük a gyermekeket a pályára.

Felnőtt profi pálya – Nimród útja

A felsőfokú kihívás. Csak sportos életmódú, kifejezetten erős izomzatú, tizennégy éven felüli vendégeinknek ajánljuk. A pálya huszonnyolc állomásból áll és közel 500 méter hosszú. Az út több szakaszon eléri a tíz méteres járómagasságot, így gyönyörű balatoni panorámában is gyönyörködhetsz – ha van még rá energiád! Átlagos  teljesítési ideje másfél–két és fél óra! A jól felkészülteknek nagy élményt, igazi erőfelmérést kínál.

Az akadálypályákon kívül több más elem teszteli az ügyességedet, bátorságodat, erőnlétedet.

Ideiglenesen zárva