Menü
Ideiglenesen zárva

Újra nyitva!

Május 9-től újra nyitva vagyunk rendes nyitvatartás szerint, tehát regisztráció nélkül jöhettek!
Néhány különleges szabály azonban van:

BIZTONSÁGOS BOBOZÁS AZ ÁTMENET IDEJÉN IS!

A járványhelyzet enyhül ugyan, de az óvatosság még indokolt, ezért a Ti érdeketekben az alábbi különleges intézkedések és szabályok érvényesek:

  • Minden munkatársunk maszkot és kesztyűt visel!
  • Tilos a Szabadidőparkba belépnetek, ha közületek bárki bizonyítottan COVID-19-pozítiv, vagy egy légtérben volt olyannal, aki bizonyítottan az. Akkor se lépjetek be a park területére, ha bárki közületek lázas vagy hőemelkedése van, esetleg köhög.
  • Mindenkitől, aki nem egy háztartásban él veletek, tartsatok minimum 2 méter távolságot (még akkor is, ha ismerőssel futtok össze)! Ez vonatkozik arra is, amikor a pénztárhoz és az indítóálláshoz álltok sorba. A FELRAGASZTOTT STOP-VONALAKAT SZIGORÚAN VEGYÉTEK FIGYELEMBE!
  • Bobozáskor tartsátok a minimum 25 méteres követési távolságot – ez amúgy is kötelező!
  • Csak végső esetben fizessetek készpénzzel! Minden érvényes bank- és hitelkártyát elfogadunk, de szívesen vesszük azt is, ha SZÉP-kártyával (szabadidő-zseb) fizettek.

KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY A FENTI SZABÁLYOKAT ÉS MUNKATÁRSAINK UTASÍTÁSAIT VITA NÉLKÜL TARTSÁTOK BE!

FIGYELEM! A KÖZEGÉSZSÉG VÉDELME ÉRDEKÉBEN FENNTARTJUK MAGUNKNAK A JOGOT, HOGY BÁRKIT INDOKLÁS NÉLKÜL TÁVOZÁSRA SZÓLÍTSUNK FEL!

JÓ BOBOZÁST ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Hogyan jutsz el hozzánk?

Autóval jössz?

Tervezz útvonalat!

Ha Budapest felől érkezel, az M7-es autópályáról a 90-es kijáratnál kell lehajtanod.

Térkép itt!

Az új kijárat 2020-as átadása óta így egyenesen a 710-es elkerülőre jutsz. (Nem sokkal a kijárat után van egy nagy körforgalom, ott természetsen egyenesen kell továbbmenned.) Az elkerülő végefelé két körforgalmon is át kell hajtanod a Keszthely felé mutató jelölést követve, végül a harmadik körforgalomnál jobbra, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve kell kihajtanod. Elhajtasz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra. Egy perc múlva már tágas, ingyenes parkolónkban fogsz állni.

Ha mégis a parton szeretnél jönni, akkor a 90-es kijárat után 2000 méterrel lévő körforgalomnál Balatonakarattya felé kell kihajtanod. Ezután végigjössz a 71-es balatoni úton. Balatonfűzfőre beérve, az OMV kút után egy körforgalomhoz jutsz, ezen egyenesen kell továbbhajtanod, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve. Ezután elrobogsz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra, és egy szempillantás után már ott is vagy tágas, ingyenes parkolónkban.

Ha Siófok felől jössz, akkor is a 710-es vagy 71-es úton fogsz eljutni hozzánk, úgyhogy lásd fent!

Ha Balatonfüred felől jössz a 71-esen, a Balatonfűzfő tábla után kb. 600 méterre – az első olyan helyen, ahol van balra kanyaródó sáv – balra kanyarodsz. A tábla itt Fűzfőgyártelep irányt jelez neked. Kettő perc múlva ingyenes parkolónkban állsz.

Ha a 8-as főúton közelítesz meg minket, a legegyszerűbb, ha a Balatonfűzfő-Litér leágazásnál rátérsz a 72-es útra. Végigjössz rajta (8 km), majd a harmadik körforgalomnál jobbra, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve kell kihajtanod. Elhajtasz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra... és 200 méter múlva már ott is az ingyenes parkolónk.

Vonattal vagy busszal jössz?

A balatonfűzfői vasútállomástól két és fél kilométeres séta néz ki neked. Persze átszállhatsz buszra is a vasútállomással szemben lévő buszmegállóban. A buszpályaudvartól 400 méteres sétával vagyunk elérhetők. A menetrendekről tájékozódhatsz a menetrendek.hu oldalon.

Bringával jössz?

Ha Keszthely felől tekersz, a 71-es utat többé-kevésbé követő balatoni bringakörúton közelítesz, amely – nem sokkal azelőtt, hogy letérhetsz felénk –, pont eltávolodik egy kicsit a 71-estől. De sebaj, te csak kövesd, majd táblával jelezzük neked, hol kell a bringakörutat elhagynod, hogy a 71-es utat (óvatosan!) keresztezve megtegyél még 1300 métert.
A másik irányból is ugyanezt a pontot kell elérned: ahol táblával jelezzük neked, hogy keresztezned kell a 71-est (Radnóti Miklós utca). Idáig szépen elhoz a bringakörút, a vasútvonal mögött. És ahogy már mondtuk, innen már csak 1300 méter.

JELENLEG NYITVA VAGYUNK
egészen 20:00 óráig!

ÚJRA NYITVA!
Regisztráció nélkül jöhettek!