Menü

Pünkösdi csúszásözön: akár +3 ajándékcsúszás!

2019. június 16-ig

REGISZTRÁLOK

Gyerekhét akciónkat közkívánatra meghosszabbítjuk!

Sokan kértétek: legyünk tekintettel arra, hogy az akciós hetet félig-meddig elmosta az eső, ezért alaposan kárpótolunk titeket: a nyolcnaposra tervezett akciót meghosszabbítjuk tizennégy nappal, egészen június 16-ig.

Az akció változatlan:
minden megvásárolt 6 csúszásos gyerek bobbérlethez +1,
minden 12 csúszásos gyerek bobbérlethez pedig +3 csúszást adunk ajándékba!

FIGYELEM!
A kedvezmény kuponkóddal vehető igénybe, amit az alábbi regisztrációt követően küldünk el.

Megsúgjuk: a csúszásokat, amelyekre a bérlet jogosít, eloszthatjátok egymás közt, így ha pl. két gyerekkel jöttök, egy 12-es bérletet érdemes venni nekik két 6-os helyett. Mondanunk sem kell, hogy a kedvezmény nem csak egyszer jár: ha pl. két 12-es bérletet vesztek, 6 ajándék csúszást kaptok. (Igen: érdemes nagy társasággal jönni! És igen: két egygyerekes családnak érdemes összeállni!)

Az akció az alábbi regisztrációt követően kapott kuponkóddal vehető igénybe, 2019. május 26-án nyitástól 2019 június 16-án zárásig, a bobpálya nyitva tartási idejében, kizárólag a 6 és 12 csúszásra jogosító gyerekbérletek vásárlása esetén. A pénztárunkban megvásárolt bérletek a vásárlás napján érvényesek. Más kedvezménnyel nem vonható össze. * 3 év alatti gyerekek biztonsági okból még kísérővel sem bobozhatnak. * 8 éven aluli gyermek csak 8 éven felüli személy kíséretében bobozhat!

REGISZTRÁLOK

ÁRAK

kivonatos árlista

Gyerekeknek
azaz 14 éven aluliaknak
1 csúszás: 499 Ft / fő
6+1 csúszás: 2 799 Ft
EZT AJÁNLJUK!
12+3 csúszás: 4 999 Ft
Felnőtteknek
azaz 14 éven felülieknek
1 csúszás: 599 Ft / fő
6 csúszás: 3 399 Ft
12 csúszás: 5 999 Ft
  • A BalatoniBob Szabadidőparkban egyedülálló balatoni panorámában gyönyörködve csúszhatnak a gyerekek – KÉT BOBPÁLYÁN, teljes biztonságban, sínhez kötött bobkocsikon, bekötve.
  • A bobpályákon kívül számos más elemet is kínál a szabadidőpark élménytára, pl. INGYENES Játszótér, INGYENES Fitneszpark és INGYENES Kilátó!
  • A szabadidőparkba a belépés ingyenes.

Itt regisztrálhatsz!

Hozzájárulok, hogy a Balatoni Bob Kft. marketing és egyéb üzenetekkel a fenti e-mail címemen megkeressen, egyben elfogadom a Balatoni Bob Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját. Tudomásul veszem, hogy minden email-megkeresésről bármikor leiratkozhatom.

Hogyan jutsz el hozzánk?

Autóval jössz?

Tervezz útvonalat!

Ha Budapest felől érkezel, az M7-es autópályáról a 90-es kijáratnál kell lehajtanod. Ezután két lehetőséged van:

A Balatonakarattya tábla után nem sokkal lehajthatsz a 710-es elkerülőre. Az elkerülő végefelé két körforgalmon is át kell hajtanod a Keszthely felé mutató jelölést követve, végül a harmadik körforgalomnál jobbra, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve kell kihajtanod. Elhajtasz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra. Egy perc múlva már tágas, ingyenes parkolónkban fogsz állni.
Térkép: http://goo.gl/5HAArJ

Miután lehajtasz az autópályáról, végigjössz a 71-es balatoni úton. Balatonfűzfőre beérve, az OMV kút után egy körforgalomhoz jutsz, ezen egyenesen kell továbbhajtanod, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve. Ezután elrobogsz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra, és egy szempillantás után már ott is vagy tágas, ingyenes parkolónkban.

Ha Siófok felől jössz, akkor is a 710-es vagy 71-es úton fogsz eljutni hozzánk, úgyhogy lásd fent!

Ha Balatonfüred felől jössz a 71-esen, a Balatonfűzfő tábla után kb. 600 méterre – az első olyan helyen, ahol van balra kanyaródó sáv – balra kanyarodsz. A tábla itt Fűzfőgyártelep irányt jelez neked. Kettő perc múlva ingyenes parkolónkban állsz.

Ha a 8-as főúton közelítesz meg minket, a legegyszerűbb, ha a Balatonfűzfő-Litér leágazásnál rátérsz a 72-es útra. Végigjössz rajta (8 km), majd a harmadik körforgalomnál jobbra, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve kell kihajtanod. Elhajtasz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra... és 200 méter múlva már ott is az ingyenes parkolónk.

Vonattal vagy busszal jössz?

A balatonfűzfői vasútállomástól két és fél kilométeres séta néz ki neked. Persze átszállhatsz buszra is a vasútállomással szemben lévő buszmegállóban. A buszpályaudvartól 400 méteres sétával vagyunk elérhetők. A menetrendekről tájékozódhatsz a menetrendek.hu oldalon.

Bringával jössz?

Ha Keszthely felől tekersz, a 71-es utat többé-kevésbé követő balatoni bringakörúton közelítesz, amely – nem sokkal azelőtt, hogy letérhetsz felénk –, pont eltávolodik egy kicsit a 71-estől. De sebaj, te csak kövesd, majd táblával jelezzük neked, hol kell a bringakörutat elhagynod, hogy a 71-es utat (óvatosan!) keresztezve megtegyél még 1300 métert.
A másik irányból is ugyanezt a pontot kell elérned: ahol táblával jelezzük neked, hogy keresztezned kell a 71-est (Radnóti Miklós utca). Idáig szépen elhoz a bringakörút, a vasútvonal mögött. És ahogy már mondtuk, innen már csak 1300 méter.
Bringatérkép itt: http://goo.gl/maps/90RkL