Menü
Ideiglenesen zárva

PÜNKÖSDI GYEREKLEFÁRASZTÓ HÉTVÉGE!

2020. május 28–június 1.

2x annyit csúszhatsz – ugyanannyi pénzért!

REGISZTRÁLOK

FIGYELEM!
A kedvezmény kuponkóddal vehető igénybe. A kuponkódot az alábbi regisztrációt követően küldjük el.

Gyereknap alkalmából lehetőséget adunk Nektek, hogy a kölykök (meg persze Ti is) a karanténban fölgyűlt energiáikat jó alaposan lebobozzák:

Minden megvásárolt 6 vagy 12 csúszásos gyerek vagy felnőtt bobbérlettel duplaannyit csúszhattok! (A kuponkód és minimum 1 gyerek felmutatásával!)

(Tehát a 6-os bérlettel 12-szer, a 12-es bérlettel 24-szer csúszhattok le a pályán. Ez elsőre talán soknak tűnik, de ne felejtsétek: a csúszásokat, amelyekre a bérlet jogosít, eloszthatjátok egymás közt! Ha pl. 3 gyereknek vesztek egy db 6-os bérletet, akkor azzal összesen 12-szer, vagyis fejenként 4-szer csúszhatnak! Stb…)

Szabadidőparkunk (a szükséges óvintézkedésekkel ugyan), már május 9-én megnyitott, és további jó hír, hogy nem csak a bobpályákat nyitottuk meg (mert, ugye tudjátok, 2 bobpályánk van!), hanem immár rendelkezésetekre áll az INGYENES Játszótér, az INGYENES Kilátó és az INGYENES Fitneszpark is!

REGISZTRÁLOK

Az akció az alábbi regisztrációt követően kapott kuponkóddal vehető igénybe, 2020. május 28-án nyitástól 2020 június 1-én zárásig, a bobpályák nyitva tartási idejében, kizárólag a 6 és/vagy 12 csúszásra jogosító gyerek- és/vagy felnőtt bérletek vásárlása esetén, a legalább egy gyerekkel (azaz 14 éven alulival) érkező vendégeinknek. Egy kuponkódra több bérlet is vásárolható. A pénztárunkban megvásárolt bérletek a vásárlás napján érvényesek. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

  • 3 év alatti gyerekek biztonsági okból még kísérővel sem bobozhatnak.
  • 8 éven aluli gyermek csak 8 éven felüli személy kíséretében bobozhat!

ÁRAK

kivonatos árlista

Gyerekeknek
azaz 14 éven aluliaknak
6 csúszásos bérlet
(Akciónkban most 12 csúszás!)
2 799 Ft
12 csúszásos bérlet
(Akciónkban most 24 csúszás!)
4 999 Ft
Felnőtteknek
azaz 14 éven felülieknek
6 csúszásos bérlet
(Akciónkban most 12 csúszás!)
3 399 Ft
12 csúszásos bérlet
(Akciónkban most 24 csúszás!)
5 999 Ft
  • A BalatoniBob Szabadidőparkban egyedülálló balatoni panorámában gyönyörködve csúszhatnak a gyerekek – KÉT BOBPÁLYÁN, teljes biztonságban, sínhez kötött bobkocsikon, bekötve.
  • A bobpályákon kívül számos más elemet is kínál a szabadidőpark élménytára, pl. INGYENES Játszótér, INGYENES Fitneszpark és INGYENES Kilátó!
  • A szabadidőparkba a belépés ingyenes.

BIZTONSÁGOS BOBOZÁS AZ ÁTMENET IDEJÉN IS!

A járványhelyzet enyhül ugyan, de az óvatosság még indokolt, ezért a Ti érdeketekben az alábbi különleges intézkedések és szabályok érvényesek:

  • Minden munkatársunk maszkot és kesztyűt visel!
  • Tilos a Szabadidőparkba belépnetek, ha közületek bárki bizonyítottan COVID-19-pozítiv, vagy egy légtérben volt olyannal, aki bizonyítottan az. Akkor se lépjetek be a park területére, ha bárki közületek lázas vagy hőemelkedése van, esetleg köhög.
  • Mindenkitől, aki nem egy háztartásban él veletek, tartsatok minimum 2 méter távolságot (még akkor is, ha ismerőssel futtok össze)! Ez vonatkozik arra is, amikor a pénztárhoz és az indítóálláshoz álltok sorba. A FELRAGASZTOTT STOP-VONALAKAT SZIGORÚAN VEGYÉTEK FIGYELEMBE!
  • Bobozáskor tartsátok a minimum 25 méteres követési távolságot – ez amúgy is kötelező!
  • Csak végső esetben fizessetek készpénzzel! Minden érvényes bank- és hitelkártyát elfogadunk, de szívesen vesszük azt is, ha SZÉP-kártyával (szabadidő-zseb) fizettek.

KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY A FENTI SZABÁLYOKAT ÉS MUNKATÁRSAINK UTASÍTÁSAIT VITA NÉLKÜL TARTSÁTOK BE!

FIGYELEM! A KÖZEGÉSZSÉG VÉDELME ÉRDEKÉBEN FENNTARTJUK MAGUNKNAK A JOGOT, HOGY BÁRKIT INDOKLÁS NÉLKÜL TÁVOZÁSRA SZÓLÍTSUNK FEL!

JÓ BOBOZÁST ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Itt regisztrálhatsz!

Hozzájárulok, hogy a Balatoni Bob Kft. marketing és egyéb üzenetekkel a fenti e-mail címemen megkeressen, egyben elfogadom a Balatoni Bob Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját. Tudomásul veszem, hogy minden email-megkeresésről bármikor leiratkozhatom.

Hogyan jutsz el hozzánk?

Autóval jössz?

Tervezz útvonalat!

Ha Budapest felől érkezel, az M7-es autópályáról a 90-es kijáratnál kell lehajtanod.

Térkép itt!

Az új kijárat 2020-as átadása óta így egyenesen a 710-es elkerülőre jutsz. (Nem sokkal a kijárat után van egy nagy körforgalom, ott természetsen egyenesen kell továbbmenned.) Az elkerülő végefelé két körforgalmon is át kell hajtanod a Keszthely felé mutató jelölést követve, végül a harmadik körforgalomnál jobbra, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve kell kihajtanod. Elhajtasz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra. Egy perc múlva már tágas, ingyenes parkolónkban fogsz állni.

Ha mégis a parton szeretnél jönni, akkor a 90-es kijárat után 2000 méterrel lévő körforgalomnál Balatonakarattya felé kell kihajtanod. Ezután végigjössz a 71-es balatoni úton. Balatonfűzfőre beérve, az OMV kút után egy körforgalomhoz jutsz, ezen egyenesen kell továbbhajtanod, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve. Ezután elrobogsz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra, és egy szempillantás után már ott is vagy tágas, ingyenes parkolónkban.

Ha Siófok felől jössz, akkor is a 710-es vagy 71-es úton fogsz eljutni hozzánk, úgyhogy lásd fent!

Ha Balatonfüred felől jössz a 71-esen, a Balatonfűzfő tábla után kb. 600 méterre – az első olyan helyen, ahol van balra kanyaródó sáv – balra kanyarodsz. A tábla itt Fűzfőgyártelep irányt jelez neked. Kettő perc múlva ingyenes parkolónkban állsz.

Ha a 8-as főúton közelítesz meg minket, a legegyszerűbb, ha a Balatonfűzfő-Litér leágazásnál rátérsz a 72-es útra. Végigjössz rajta (8 km), majd a harmadik körforgalomnál jobbra, a Balatonfűzfő-gyártelep jelzést követve kell kihajtanod. Elhajtasz a Városi Stadion fehér vasrácsos kerítése mellett (neked balra), majd a buszfordulónál élesen felkanyarodsz balra... és 200 méter múlva már ott is az ingyenes parkolónk.

Vonattal vagy busszal jössz?

A balatonfűzfői vasútállomástól két és fél kilométeres séta néz ki neked. Persze átszállhatsz buszra is a vasútállomással szemben lévő buszmegállóban. A buszpályaudvartól 400 méteres sétával vagyunk elérhetők. A menetrendekről tájékozódhatsz a menetrendek.hu oldalon.

Bringával jössz?

Ha Keszthely felől tekersz, a 71-es utat többé-kevésbé követő balatoni bringakörúton közelítesz, amely – nem sokkal azelőtt, hogy letérhetsz felénk –, pont eltávolodik egy kicsit a 71-estől. De sebaj, te csak kövesd, majd táblával jelezzük neked, hol kell a bringakörutat elhagynod, hogy a 71-es utat (óvatosan!) keresztezve megtegyél még 1300 métert.
A másik irányból is ugyanezt a pontot kell elérned: ahol táblával jelezzük neked, hogy keresztezned kell a 71-est (Radnóti Miklós utca). Idáig szépen elhoz a bringakörút, a vasútvonal mögött. És ahogy már mondtuk, innen már csak 1300 méter.

JELENLEG NYITVA VAGYUNK
egészen 20:00 óráig!

ÚJRA NYITVA!
Regisztráció nélkül jöhettek!